De Muzieksommelier

BAM

BAM, een unieke match van percussie en saxofoon!

BAM heeft een allesbehalve alledaagse bezetting. Met verrassende percussie en een wervelende saxofoon steken de drie mannen populaire muziek van vroeger en nu in een nieuw jasje. Soms intieme luistermuziek, dan weer een mix van dansbare klassiekers. Het publiek herkent nummers van Bakermat, Macklemore, David Guetta, Sting, Rihanna, The Beatles enz.. Ze speelden al meer dan 200 shows in binnen- en buitenland op de meest uiteenlopende evenementen, telkens met een tevreden publiek.Bam aan het werk


Is BAM inzetbaar voor jouw evenement?

BAM heeft heel veel ervaring met tal van verschillende evenementen. Zij zorgen voor de gepaste muziek bij jouw receptie, productlancering, bedrijfsfeest en nog veel meer. Zelfs een dansfeest kan door BAM volledig worden ingevuld, alles wordt zorgvuldig uitgewerkt met versterking op maat. De grote marimba, de juiste sfeerverlichting en een saxofonist staan niet alleen garant voor topentertainment maar zijn ook nog eens de perfecte eyecatcher. 

In tegenstelling tot wat je zou verwachten van percussie en drums, kan BAM ook ingezet worden om rustige achtergrondmuziek te spelen. De marimba is het juiste instrument om voor een intiemere sfeer te zorgen.

Elke samenwerking is op maat van jouw wensen, aarzel niet om ons naar de verschillende mogelijkheden te vragen tijdens een gratis muziekadvies.BAM, drums en saxofoon


Welke muziek speelt BAM?

Met bijna 2 uur muziek op hun playlist biedt BAM zowat elk genre muziek aan. Ze brengen een mix van hedendaagse popnummers en klassiekers van vroeger en nu. Alle muziek die ze brengen, werkten ze helemaal uit voor deze aparte bezetting. 

BAM kan ook een verzoeknummer uitwerken op maat van jouw evenement. Heb je een nummer dat gelinkt is aan jouw bedrijf of wil je jouw lievelingsnummer in hun playlist? Durf te vragen!Wie zijn de heren van BAM?

  • Jan Haspeslagh studeerde drums aan de Rotterdam Pop Academy en is drummer bij Ozark Henry.
  • Brecht Claesen studeerde slagwerk aan het Lemmensinstituut in Leuven en speelt momenteel als percussionist bij het vernieuwde Janez Detd ‘Circo’ en als freelancer in tal van Belgische symfonie- en operaorkesten.
  • Jasper Leemans beëindigde zijn 10-jarige studie saxofoon aan de Haspengouwse Academie met grootste onderscheiding.


Prijzen en beschikbaarheden

Elk optreden van BAM is op maat van de klant. BAM is te boeken vanaf 1100 euro, afhankelijk van de afstand, aard van de opdracht, tijden die moeten worden gerespecteerd zal er een offerte worden uitgewerkt.

De Muzieksommelier verzorgt de muzikale invulling bij jouw evenement van A tot Z. Jij geeft ons jouw wensen door, wij doen de rest!Andere groepen bekijken?

drums en saxofoon

(Wil je weten hoe het er bij De Muzieksommelier achter de schermen aan toe gaat of wat extra inspiratie nodig? Bezoek ons op Facebook, Instagram of Linkedin)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x