De Muzieksommelier

Beleven

Livemuzikant of muziekgroep boeken

Een livemuzikant gezocht of een muziekgroep boeken voor je trouwfeest, ceremonie, receptie, privé- of bedrijfsfeest? Fantastisch! Dan schuift de Muzieksommelier graag mee aan tafel om de gepaste muziek uit te kiezen. Van een muzikaal duo, trio, kwartet tot een pittige liveband boeken. Van een sfeervol strijkkwartet tot een funky dj-duo met een bakfiets. Onze muzikanten zijn op-en-top professioneel en kunnen elke muziekstijl aan, van een goede classico tot een verrassende brut.

Hoe werkt de Muzieksommelier?
Jij schetst de sfeer van het event. Wij duiken in ons muziekportfolio op zoek naar de premier cru van muzikanten en ensembles die voor de perfecte afdronk zorgen van jouw event. 

Muzikant of muziekgroep boeken? Een greep uit onze muzikale menukaart!

Spinkit met dj

Een mobiele dj-set huren met dj die echt mobiel is en geen elektriciteit of wifi nodig heeft. Onze Spinkit dj-booth met top-dj strijkt neer op elke locatie naar keuze. Aanvullen met een muzikant? Spinkit baby!

Primrose Trio

Primrose Trio met zangeres Silke Mastbooms is de fin de champagne voor uw event. Een trio met piano, cello en zang. Liveband Primrose is een muzikale topper!

Ma’at

4 jonge Egyptische godinnen die een strijkkwartet vormen? Ma’at stond al op de podia van o.a. Rock Werchter, AB, Crammerock en de MIA’s. Check it out!

Elke & Charles

Een muzikaal duo met zang en piano? Musicalster Elke Buyle en pianist Charles Vanden Broucke charmeren uw gasten met hun fijn repertoire in de categorie kippenvel.

Crossbones Trombones

Een 5-koppig trombone-ensemble dat zorgt voor een grand entrée of een origineel openluchtconcert? Crossbones Trombones tekent present met origineel blaasgeweld.

De Floaters

Een mobiel en energiek trio met drum, sax en sousafoon. Een streepje latino, balkan, jazz, pop, disco of stevige beats: de feeststemming is nu al in da house!

Mousta & Danny

Een dj-duo op de bakfiets met een te gekke collectie vinylplaten. Say what? Mousta & Danny fietsen met plezier naar jouw event voor een interactieve dj-sessie met je gasten.

David Bracke

Pianist boeken voor jouw event? David is een allround pianist en zorgt voor zachte achtergrondmuziek of een jazzy toets op jouw privé- of bedrijfsevent.

BAM, Liveshow

Een allesbehalve alledaagse bezetting. Met verrassende percussie en een wervelende saxofoon steken de drie mannen populaire muziek van vroeger en nu in een nieuw jasje. Drop that beat!

Los Del Trè

Met enkel drie gitaren brengt dit gezelschap u een oog- en oorverblindend kleurenpalet van klank en ritme. De vingervlugge heren streven steevast naar een temperamentvol repertoire in de rumba- en flamencosfeer. Quiero que toques la guitarra para mí

Emma Wauters

Een harpiste op jouw evenement? Emma Wauters is een veelzijdige muzikante en weet zeker de juiste snaar te raken.

Muziek à la carte

Heb je een specifieke muziekvoorkeur om je event op smaak te brengen? Geen probleem! Wij activeren ons netwerk en matchen jou met de juiste muzikant of band.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x