Een onvergetelijke
muzikale ervaring

Book, play & go? De Muzieksommelier is zoveel meer dan een boekingskantoor voor muzikanten. Muziek is puur, intens, geluk, ontspanning, feest, … Dit palet aan emoties willen we versterken met livemuziek op het juiste event, op het juiste moment.

Strijkkwartet

Van zang tot strijkers

Bij een bijzondere gelegenheid hoort namelijk ook bijzondere muziek. Wil je van je privé-, bedrijfsfeest of ander event een onvergetelijke ervaring maken? Fantastisch! Dan schuift De Muzieksommelier graag mee aan tafel om de gepaste muziek uit te kiezen. Jij schetst de sfeer van het event, wij duiken in ons muziekportfolio; op zoek naar de premier cru van muzikanten en ensembles die voor de perfecte afdronk zorgen van jouw event.

Ontdek onze
mogelijkheden en formules

Van een muzikaal duo, trio, kwartet tot een pittige liveband. Van een sfeervol strijkkwartet tot een funky dj-duo met een bakfiets. Onze muzikanten zijn op-en-top professioneel en kunnen elke muziekstijl aan, van een goede classico tot een verrassende brut.

Neem gerust contact op om vrijblijvend onze groepen te ontdekken. Toch nog een ander idee? Vraag zeker naar onze mogelijkheden: we helpen je graag met een formule op maat!

Blijf op de hoogte van
onze muzikale formules

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons