De Muzieksommelier

Blog

De Muzieksommelier schuimt het land af op zoek naar de nieuwste muziektrends en de origineelste muziekconcepten. Wij delen graag onze tips & tricks op onze blogpagina om de juiste muziek en muzikanten te matchen aan jouw event. Stay tuned!

Music was my First Love

“Music was my first love…”, zingt John Miles. Ook voor Kaat en Pieter, het duo achter De Muzieksommelier, was muziek wel degelijk hun eerste echte liefde. Sterker nog, muziek bracht hen bij elkaar als koppel. Hoe hebben ze elkaar leren kennen? Wanneer sloeg de vonk over? Geniet van deze muzikale love story…

Lees meer

Muzikale Workshop voor Bedrijven

Op zoek naar een originele teambuilding om letterlijk en figuurlijk stoom af te blazen? Search no more! De Muzieksommelier organiseert muzikale workshops voor bedrijven met schuiftrombones. Origineel én uniek! Wij zorgen voor kleurrijke plastic instrumenten die iedereen kan bespelen. Jullie zorgen voor een ruime locatie binnen of buiten. Sfeer creëren, het juiste ritme vinden, samen spelen in harmonie, … Mr. pBone blaast je teambuilding letterlijk en figuurlijk nieuw leven in!

Lees meer

Mobiele DJ-Booth huren? Let's Spinkit!

Een mobiele dj-booth huren voor een verjaardagsfeest, bruiloft, netwerkreceptie of schoolevent? Op zoek naar compacte dj-apparatuur met een krachtige sound? Search no more: Spinkit vinkt je eisenlijstje vlot af! Met deze mobiele dj-booth van de Muzieksommelier bouw je elke locatie om tot een muzikaal feestje. DJ inclusief! Lees verder.

Lees meer

5 tips om de beste livemuziek te boeken!

Muziek is een absolute sfeermaker bij elk feest of event. Maar wil je nét dat tikkeltje extra? Dan moet je absoluut een muzikant of liveband boeken. Er gaat niets boven de sfeer en de sound van livemuziek waarbij er een directe interactie is met het publiek. Opgelet, is de livemuziek te aanwezig of niet aangepast aan het doel van je evenement? Dan zullen jouw feestgangers de muziek al snel als storend ervaren en met een wrang gevoel naar huis keren.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x