Muziek kan je in no time meenemen op een magische reis van emoties van extreem happy tot melancholie, van kippenvel tot tranen.

Beeld je in: Je organiseert een housewarming, tuinfeest, lentefeest voor jouw kinderen… en wil daar graag een muziekje bij. Wat als je dit overlaat aan de plezante nonkel? 


TBT: 50 koffies is de zeer inspirerende podcast van de twee enthousiaste dames Nadia El Makhfi en Yana Smits. Wat begon als een koffieklets groeide al snel uit tot een podcast for bold women in business. Hun eerste seizoen is ondertussen helemaal opgenomen en ik, als De Muzieksommelier, mocht de laatste koffie mee afronden.

Twijfel je tussen een muzikaal avondje uit of een wine tasting als onvergetelijke vrijgezellenactiviteit? Zoek jij een originele teambuilding die zintuigen doet prikkelen en connecties doet schitteren? Gevonden!

“Music was my first love…”, zingt John Miles. Ook voor Kaat en Pieter, het duo achter De Muzieksommelier, was muziek wel degelijk hun eerste echte liefde. 

Op zoek naar een originele teambuilding om letterlijk en figuurlijk stoom af te blazen? Search no more! 

Een mobiele dj-booth huren voor een verjaardagsfeest, bruiloft, netwerkreceptie of schoolevent? Op zoek naar compacte dj-apparatuur met een krachtige sound? Gezocht? Gevonden!

Muziek is een absolute sfeermaker bij elk feest of event. Maar wil je nét dat tikkeltje extra? Dan moet je absoluut een muzikant of liveband boeken.

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons