Terug naar overzicht

De Muziekkelner

Beeld je in, je organiseert een housewarming, tuinfeest, lentefeest voor jouw kinderen… en wil daar graag een muziekje bij.

Als je de muziekkeuze overlaat aan je plezante nonkel weet je dat ABBA en The Beatles zeker voorbij komen (niets verkeerds mee trouwens). De kinderen willen K3 of Mega Mindy (en liefst ook veel te luid…) Jouw partner draait de beats die hij goed vond toen hij/zij 18 jaar was en zoonlief leert jou zijn nieuwste muzikale vondsten kennen.

De Muziek wordt al gauw door iedereen als storend ervaren en je besluit je eigen spotify lijst op te zetten (die vervolgens ook nog wat opmerkingen krijgt). Je houdt uiteindelijk een gefrustreerd gevoel over bij iets dat eigenlijk een meerwaarde voor jouw feest had kunnen of moeten zijn.

Op een feest kies je zelf wat je eet, wat je drinkt, met wie je praat of hoelang je blijft… De muziek die nemen we er gewoon bij…

Wat als je dit ook gewoon voor het kiezen hebt!? Mogen wij jou voorstellen aan… De Muziekkelner!  

“Bestel naast jouw drankje ook jouw klankje De Muzieksommelier Knipoog.png"

Muziekkelner.jpg

De Muzieksommelier Muziekkelner 2.jpg

Hoe werkt het?

De muziekkelner komt aan op locatie en luistert naar jouw wensen en ideeën. Heb je al een aantal nummers, dan worden die alvast in de playlist gezet!

Plaatsing? Op zich niet héél belangrijk… de Dj-booth staat op wielen en heeft een batterij aan boord. Tijdens het feest staat die waar jij het wil, de muziek klinkt tijdens het verplaatsen gewoon door… (overigens is een vierkante meter al voldoende)

Bierviltjes van De Muziekkelner worden op de tafels geplaatst. Op deze kaartjes is er plaats om verzoeknummers te noteren. (Dat kan helemaal anoniem)

Wees creatief en denk aan wie je eventueel tijdens het evenement een plezier kan doen met een bepaald muziekje. Een nostalgisch nummer, je openingsdans van 25 jaar geleden, die nieuwe van Stromae, eentje om de kinderen van je been te schudden of het liedje waarop je jouw partner voor het eerst… Enfin, ideeën genoeg!

Bezorg het kaartje aan onze kelner en geniet verder van het lekkere eten en aangename gezelschap.

De Muzieksommelier Bierviltjes.jpg

Spinkit_en_DJ.jpg

Onze Muziekkelner verzamelt al deze ideeën en giet dit in een passende playlist, voegt links en rechts een extra plaatje toe om een mooie overgang te maken en houdt rekening met de vibe tijdens jouw evenement.

Zie nu wat er gebeurt… Mensen horen hun muziek, praten over de herinneringen, gaan spontaan lachen en dansen, anekdotes komen op tafel en meer en meer muziek die jouw gasten zelf gekozen hebben komen in een vlotte vaart voorbij. Muziek doet lachen, muziek doet kopen, muziek brengt mensen bij elkaar. Telkens in de stijl, de sfeer, de doelstelling van jouw gelegenheid. De avond kan niet meer stuk!

Na het feest, alle gasten zijn naar huis, kan je via onze website de playlist van jouw evenement opnieuw raadplegen. We bezorgen jou een QR-code die rechtstreeks naar de playlist linkt. Stuur je jouw gasten een bedankje voor hun aanwezigheid, zo kan je bij hen een stukje van de sfeer opnieuw oproepen door onze QR-code in jouw mailtje toe te voegen. Op naar het volgende feestje!

Overtuigd?

De Muziekkelner komt graag naar jouw feest. Hou je ook van een live muzikant of eyecatcher? Die voegen wij voor jou toe!

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons