De Muzieksommelier

Mobiele DJ-Booth huren? Let's Spinkit!

Een mobiele dj-booth huren voor een verjaardagsfeest, bruiloft, netwerkreceptie of schoolevent? Op zoek naar compacte dj-apparatuur met een krachtige sound? Search no more: Spinkit vinkt je eisenlijstje vlot af! Met deze mobiele dj-booth van de Muzieksommelier bouw je elke locatie om tot een muzikaal feestje. DJ inclusief! Lees verder.


Mobiele dj-booth: maximale beleving, minimale set-up

Een event valt of staat met de juiste muziek. En toch is goede audio geen evidentie, zeker niet wanneer je kiest voor een locatie zonder muziekinstallatie. Een kluwen van kabels, een haperende internetverbinding, sleuren met muziekboxen, geklungel met laptops en USB-aansluitingen, … Herkenbaar? Een mobiele dj-booth zoals Spinkit veegt alle praktische issues van de dj-tafel. De Muzieksommelier shows you the way!  


Wat is een Spinkit? 

Een Spinkit is een mobiele dj-booth met een krachtige sound. Dankzij de compacte, flexibele set-up, installeer je de Spinkit al in vijf minuten en voorzie je elke ruimte van strakke beats of gezellige achtergrondmuziek. Binnen, buiten én off road! Een productlancering op een boot? Een sprookjesbruiloft in het midden van een bos? Jij vraagt, Spinkit draait zonder kabels, stopcontacten of wifi. Handig!


“Spinkit is een Nederlands product, maar rolt dankzij de Muzieksommelier vlot binnen op Belgische feestjes. Babyborrels, netwerkevents, walking dinners of verjaardagsfeesten, … Deze mobiele dj-booth kruidt elk event met de gepaste sound. DJ inbegrepen!”


De Muzieksommelier - Spinkit

De Muzieksommelier - Spinkit

De Muzieksommelier - Spinkit


Een mobiele dj-booth huren? De voordelen van Spinkit op een rijtje


  • Alles-in-één dj-apparatuur | Muziekboxen, mengpaneel, microfoon, … De Spinkit combineert alle onmisbare dj-tools in een compacte booth op wieltjes. Eenvoudig verplaatsbaar van schoolpleinen, over grasvelden, tot industriële sites. 
  • Soepele installatie | Spinkit is 100 % wireless en functioneert perfect zonder internetverbinding, elektriciteitsaansluiting of complexe technieken. Alles voor een draadloze, zorgeloze set-up.
  • DJ inclusief | No dj, no party! Naast de apparatuur zelf, voorziet de Muzieksommelier elke Spinkit van een professionele dj die alle plaatjes feilloos aan elkaar draait. Nummers aanvragen? Laat je gaan!
  • Voor een brede waaier aan events | Schoolfeest, bruiloft of bedrijfsevent: de Spinkit speelt voor elk publiek, aan elk volume. Subtiele tunes, stevige beats of Ibiza-lounge muziek? You choose!  
  • Geschikt voor liveoptredens | Livemuziek tilt de belevingswaarde van je event naar een hoger niveau. Spinkit is eenvoudig combineerbaar met zangers en muzikanten (viool, saxofoon, trompet, …) die we met plezier voor jou kunnen voorzien.     


Wat is de kostprijs om een dj-set te huren? 

De kostprijs voor de mobiele dj-set Spinkit is € 595 voor 2 uur, dj inbegrepen. Per bijkomend uur komt er € 100 bij. Wil je dit graag combineren met een live muzikant? Dan is er een supplement van € 350 uur voor 2 uur. Deze tarieven zijn zonder verplaatsingskosten.

Heb je een feestje of bedrijfsevent gepland? Met Spinkit drukt de Muzieksommelier de partypedaal stevig in.Spinkit en saxofoon


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x