Terug naar overzicht

Mobiele DJ-Booth huren? Let's dance!

Een mobiele dj-booth huren voor een verjaardagsfeest, bruiloft, netwerkreceptie of schoolevent? Op zoek naar compacte dj-apparatuur met een krachtige sound? Search no more: Onze dj-booth vinkt je eisenlijstje vlot af! Met deze mobiele dj-booth van De Muzieksommelier bouw je elke locatie om tot een muzikaal feestje. DJ inclusief!

Mobiele dj-booth: maximale beleving, minimale set-up

Een event valt of staat met de juiste muziek. En toch is goede audio geen evidentie, zeker niet wanneer je kiest voor een locatie zonder muziekinstallatie. Een kluwen van kabels, een haperende internetverbinding, sleuren met muziekboxen, geklungel met laptops en USB-aansluitingen, … Herkenbaar? Een mobiele dj-booth zoals de onze veegt alle praktische issues van de dj-tafel. De Muzieksommelier shows you the way!

DJ Mobiel.jpg

Wat houdt het in, zo een mobiele dj-booth? 

Dankzij de compacte, flexibele set-up, installeer je deze booth in vijf minuten en voorzie je elke ruimte van strakke beats, met een krachtige sound of gezellige achtergrondmuziek. Binnen, buiten én off road! Een productlancering op een boot? Een sprookjesbruiloft in het midden van een bos? Jij vraagt, wij draaien zonder kabels of stopcontacten. Handig! 

“De mobiele DJ-booth is een Nederlands product, maar rolt dankzij de Muzieksommelier vlot binnen op Belgische feestjes. Babyborrels, netwerkevents, walking dinners of verjaardagsfeesten, … Deze machine kruidt elk event met de gepaste sound. DJ inbegrepen!”

Een mobiele dj-booth huren? De voordelen op een rijtje

  • Alles-in-één dj-apparatuur | Muziekboxen, mengpaneel, microfoon, … een combinatie van alle onmisbare dj-tools in een compacte booth op wieltjes. Eenvoudig verplaatsbaar van schoolpleinen, over grasvelden, tot industriële sites.  
  • Soepele installatie | 100 % wireless en functioneert perfect zonder internetverbinding, elektriciteitsaansluiting of complexe technieken. Alles voor een draadloze, zorgeloze set-up. 
  • DJ inclusief | No dj, no party! Naast de apparatuur zelf, voorziet de Muzieksommelier elke Spinkit van een professionele dj die alle plaatjes feilloos aan elkaar draait. Nummers aanvragen? Laat je gaan!
  • Voor een brede waaier aan events | Schoolfeest, bruiloft of bedrijfsevent: De Muzieksommelier speelt voor elk publiek, aan elk volume. Subtiele tunes, stevige beats of Ibiza-lounge muziek? You choose! Bekijk ook zeker ons gloednieuw “Muziekkelner” concept.
  • Geschikt voor liveoptredens | Livemuziek tilt de belevingswaarde van je event naar een hoger niveau. Spinkit is eenvoudig combineerbaar met zangers en muzikanten (viool, saxofoon, trompet, …) die we met plezier voor jou kunnen voorzien.     

Spinkit Mobiele DJ.jpg

Wat is de kostprijs om een dj-set te huren?

De kostprijs voor de mobiele dj-set Spinkit is € 595 voor 2 uur, dj inbegrepen. Per bijkomend uur komt er € 75 bij. Wil je dit graag combineren met een live muzikant? Dan is er een supplement van € 350 uur voor 2 uur. Deze tarieven zijn zonder verplaatsingskosten.

Heb je een feestje of bedrijfsevent gepland? De Muzieksommelier drukt de partypedaal stevig in. Vraag hier naar onze beschikbaarheid.

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons