Terug naar overzicht

Muzikale Workshop voor Bedrijven

Op zoek naar een originele teambuilding om letterlijk en figuurlijk stoom af te blazen? Search no more! De Muziesommelier organiseert muzikale workshops voor bedrijven met schuiftrombones. Origineel én uniek! Wij zorgen voor kleurrijke plastic instrumenten die iedereen kan bespelen. Jullie zorgen voor een ruime locatie binnen of buiten. Sfeer creëren, het juiste ritme vinden, samen spelen in harmonie, ... De Muzieksommelier blaast je teambuilding letterlijk en figuurlijk nieuw leven in!

Teambuilding met muziek als rode draad!

Muziek zorgt voor verbinding, zeker wanneer je samen een muzikale uitdaging aangaat! De Muzieksommelier inspireert, connecteert en serveert unieke muzikale workshops op maat van je bedrijf. In de hoofdrol? Plastic schuiftrombones waar medewerkers en teams zich ten volle mee kunnen uitleven. Na een uurtje lachen, blazen, proberen en repeteren, spelen jullie samen een liedje in perfecte harmonie. Wedden dat de muziektrillingen een instant effect hebben op je lijf, hersenen én de groepsdynamiek? Laat die teambuilding maar komen!

Jouw dirigent tijdens de muzikale workshop? 
Meet & greet De Muzieksommelier!

Een vlotte babbel, engelengeduld en een talent voor de trombone: De Muzieksommelier has got it all! Wij laten je niet aan je lot over, maar zorgen voor een professionele begeleider die de muzikale goesting flink aanwakkert. De Muzieksommelier komt ter plaatste, voorziet iedereen van een kleurrijke schuiftrombone en laat elke deelnemer het beste van zichzelf geven. Tof en toegankelijk, want iedereen met een gezonde adem is in staat om de deuntjes aan te leren. Schuiftrombones in de aanslag en … blazen maar!

Muzikale Teambuilding Pieter.jpg

Muzikale workshop voor bedrijven: de Muzieksommelier is ready to serve!

Is jouw bedrijf een kleine start-up of een grote corporate company? De Muzieksommelier stemt haar muzikale workshops 100 % af op jouw bedrijf. Wij organiseren deze teambuildingactiviteit op een moment dat voor jou past, voor kleine groepen vanaf 10 personen tot grote groepen met maximum 300 personen. Een teambuilding up-tempo afsluiten of even op adem komen tussen vergader- of brainstormsessies? Sfeer gegarandeerd!

Originele teambuilding met muziek: de Muzieksommelier vinkt alle checkboxes af.

√ Teambuilding voor kleine en grote groepen | Van 10 tot 300 deelnemers.
Coronaproof teambuilding | Alle trombones worden vooraf grondig gedesinfecteerd.
Indoor en outdoor teambuilding | Vergaderzaal, bedrijfstuin, eventlocatie, … Alles kan!
Originele teambuilding | Eens iets anders dan een etentje, stadsspel of een hoogteparcours.

Zin in een muzikale workshop? Wij ook!

De Muzieksommelier staat te popelen om je team te trakteren op een onvergetelijke muziekervaring. Vanaf € 35 euro per persoon reserveer je een plekje in de agenda. Grote groepen kunnen rekenen op een gepersonaliseerde offerte met korting. Lees hiermeer over de muzikale workshop voor bedrijven of neem contact op voor meer informatie.


De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons