De Floaters, een mobiele,
energieke feestformule!

De Floaters is een muziekformatie die bestaat uit drie energieke, dynamische muzikanten. Hun doel is entertainen en jou een memorabele avond bezorgen! De meeslepende ritmes van de drummer en de diepe melodieën van de tuba in combinatie met de zwoele klank van de tenorsax zorgen voor een unieke samenklank

De Floaters

Welke muziek spelen De Floaters?

Deze band, die ook mobiel is, gaat geen enkel genre uit de weg. Met latino, balkan, jazz, maar ook klassieke muziek, pop, disco en beatnummers brengen ze voor elk wat wils! Fluit gerust mee, laat je drijven op de muziek van De Floaters en uw avond wordt geen flater!

Inzetbaar voor jouw evenement?

3 instrumenten: saxofoon, sousafoon en drums. De heren lopen rond en spelen ook korte setjes aan hun kastje (= de basdrum). Ze zorgen voor sfeer en passen zich aan elke situatie aan. Ideaal voor recepties, tuinfeesten, walking diners, productlaunches,… overal waar je de energie hoog wil houden!

Prijzen en beschikbaarheid

Verschillende formules zijn mogelijk, afhankelijk van de tijden die moeten worden gerespecteerd.

Contacteer ons voor meer informatie.

De Floaters

Wie zijn De Floaters?

Mathijs Coine | Bastuba en Sousafoon

Bastuba - Mathijs

Skrin Vandewalle | Saxofoon

Saxofoon - Skrin

Willem Vanhoorne | Drums – Slagwerk

Drummer - Willem

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons