Duo Deseo, Zuiderse klanken voor een unieke concertbeleving.

Met eigen interpretaties van bekende en minder bekende Zuid-Amerikaanse, Spaanse en Catalaanse muziek zorgen celliste Ann Van Hecke en gitarist Maarten Vandenbemden voor een sfeervol en onvergetelijk concert.

Ontdek de unieke samensmelting van gitaar en cello.

duo deseo

Welke muziek speelt
Duo Deseo?

Van een rokerig Zuid-Amerikaans café, over een dor en woest landschap, over een louterende zachte droom, tot een extatisch feest! De muziek is van de hand van Spaanse en Zuid-Amerikaanse componisten zoals  Albeniz, Granados, De Falla…

Is Duo Deseo inzetbaar
voor jouw evenement?

Duo Deseo zet 100 % in op concertbeleving. Zij zijn inzetbaar voor een huiskamerconcert of een mooi muzikaal intermezzo tijdens een seminarie of ceremonie.

Prijzen en beschikbaarheid

De prijzen van dit duo zijn op aanvraag. Wij vragen bij hen naar de beschikbaarheid en helpen jullie graag bij de uitwerking van hun optreden.

Duo Deseo

Wie zijn Ann en Maarten

Ann Van Hecke, cello

Hogere studies volgde zij in Antwerpen bij France Springuel, waarbij ze de Grootste Onderscheidingen behaalde voor cello.  Haar zoektocht naar technische en muzikale vervolmaking leidde naar Tilmann Wick in Hannover (Duitsland), maar ook dankzij internationale masterclasses kon ze zich steeds verder ontplooien, dit bij Anner Bylsma, Christoph Richter, Martti Rousi, Michal Kanka, Alexander Ivashkin, Marcio Carneiro, en Vladimir Perlin.

Als soliste speelde zij concerti (Haydn Concerto, Triple Concerto Beethoven, Queen Symphony, enz. ) met orkesten als Kreato, Artis Dulcedo, Brassband Wiekevorst, Aurora Borealis, Arenbergorkest, Brass Friends Lembeek…

Zij is docente cello aan de Kunsthumaniora te Antwerpen en aan de academies van Halle en Gooik.

Maarten Vandenbemden, gitaar 

Maarten Vandenbemden (1994) wordt geboren in een huis vol gitaren en krijgt zijn eerste gitaarlessen van zijn vader. Dertien jaar later leidt zijn weg naar de klas van Antigoni Goni aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar hij “summa cum laude” de masters gitaar en muziekschriftuur behaalt.

 Als solist en met verscheidene orkesten speelde hij onder meer in Bozar (Brussel) en het koninklijk paleis van Caserta, en van Italië tot Jordanië.

Vanuit een bijzondere voorliefde voor kamermuziek speelt hij regelmatig samen met zangers Noémie Schellens en Kobe Baeyens, met celliste Ann Van Hecke en in de kleurrijke bezetting van twee tenoren en twee gitaren, als “Los Reyes de la Baraja”.

Maarten is docent toegepaste- en geschreven harmonie aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Als gitaarleraar is hij verbonden aan de Stedelijke Kunstacademie Halle.

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons