Elke & Charles, pure klasse!

Een muzikaal duo met zang en piano? Musicalster Elke Buyle (ook wel gekend als de Vlaamse stem van Elsa uit de film “Frozen”) en allround pianist Charles Vanden Broucke charmeren jouw gasten met hun fijn repertoire in de categorie kippenvel.

Welke muziek spelen Elke & Charles?

Zowel Elke als Charles hebben een liefde voor musical. Zo zie je Elke vaak aan het werk op de planken in stevige vrouwenrollen. Charles is meer op de achtergrond bezig als Musical Director of pianist. Zij brengen songs uit bekende musicals, jazz arrangementen of songs die bij iedereen in het collectieve geheugen zitten.

Zijn Elke & Charles inzetbaar
voor jouw evenement?

Een kippenvel-moment tijdens jouw ceremonie, een huiskamerconcert of steengoede achtergrondmuziek op jouw receptie. Muziek met impact op elk evenement.

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen op aanvraag

Wie zijn Elke & Charles?

Elke Buyle

Elke Buyle - zang

Charles Vanden Broucke

Charles Vanden Broucke - piano

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons