Een harpiste op jouw evenement

De harpiste Emma Wauters is een veelzijdige muzikante en weet de juiste snaar te raken. Ze speelt klassieke muziek maar is ook thuis in het hedendaagse repertoire. Componisten als Ludovico Einaudi neemt zij mee op in de playlist.

Harpiste Emma Wauters

Welke muziek speelt Emma Wauters?

Met een harpiste als Emma kan je alle kanten op.

Wie harp zegt, zegt klassieke muziek. Maar net zoals bij piano of gitaar kunnen er ook bewerkingen worden gemaakt van hedendaagse nummers. Dat geeft een heel aparte sfeer. Stel je maar voor: jouw favoriete artiest of jouw favoriete nummer in een origineel arrangement voor harp. De muziek bepaal je zelf, Emma doet voor jou de rest!

Inzetbaar
voor jouw evenement?

Een rustpunt tijdens een seminarie, een eyecatcher tijdens een productlaunch, achtergrondmuziek tijdens een diner of tuinfeest of jouw favoriete muziek tijdens je huwelijksceremonie. De veelzijdigheid van de harp en het uitgebreide repertoire zorgen ervoor dat de harp kan worden ingezet tijdens zowat elk evenement.

Prijzen en beschikbaarheid

Contacteer ons met jouw vraag, wij werken voor jou een offerte uit op maat.

harpiste, Emma Wauters

Emma Wauters

Emma Wauters, is een belgische harpiste, die regelmatig te gast is bij Brussels Philharmonic, het orkest van De Munt en het Sinfonieorchester Aachen. Je ziet haar geregeld aan het werk in de grootste huizen in Belgie zoals Bozar, Concertgebouw Brugge, De Bijloke en Amuz. Van 2014 tot 2017 was zij docente harp aan het conservatorium van Antwerpen en op dit moment geeft ze les aan het LUCA School of Arts in Leuven.

Ze behaalde haar Masterdiploma (magna cum laude) aan het conservatorium van Atnwerpen en studeerde later nog aan het Conservatoire National Supérieur de Musique in Lyon.

Emma won als jong talent tal van prijzen in binnen en buitenland.

Meer informatie, extra beeld en filmmateriaal kan je terugvinden op haar eigen website.

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons