De Muzieksommelier

Los Del Trè

Los Del Trè, een temperamentvol gitaartrio.

Met enkel drie gitaren brengt Los Del Trè u een oog- en oorverblindend kleurenpalet van klank en ritme in de rumba-flamencosfeer. De vingervlugge heren streven steevast naar een temperamentvol repertoire, waarbij ze terugvallen op zowel originele werken als transcripties.Los Del Trè aan het werkIs Los Del Trè inzetbaar voor jouw evenement?

Gezien het brede muzikale programma is dit goedlachse gitaartrio inzetbaar bij verschillende gelegenheden: concerten, festivals, recepties, feesten, lezingen, thema-avonden, ...
De mogelijkheden zijn eindeloos, net als het enthousiasme van deze virtuozen.

Had je deze groep graag aan jouw evenement gekoppeld maar heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze met plezier.Los Del Trè


Welke muziek speelt Los Del Trè?

Met Los Del Trè haal je een grote dosis zuiders temperament in huis. Zwoel, zwoeler, zwoelst als je het ons vraagt. Niemand houdt de benen stil wanneer deze gitaristen in hun flamenco en rumba repertoire duiken. Daarnaast brengen zij in deze bezetting ook covers van hedendaagse nummers die je kan meeneuriën of laat je deze heren gewoon los op jouw openingsdans. Ook ideaal voor themafeestjes of een personeelsfeest dat wat pittige kruiding nodig heeft.De mannen van Los Del Trè aan jou voorgesteld

Los Del Trè ontstond in 2006 uit een tomeloos enthousiasme van Tom Van de Venne, Roel Van De Voorde en Ward Pauwels.

Hun paden kruisten elkaar ergens in de gangen van het Brusselse Conservatorium en al snel werd duidelijk dat deze drie klassieke gitaristen een chemie deelden.
Deze passie uitte zich de eerste jaren via de Spaanse en Latijns-Amerikaanse tak van de klassieke muziek.


Prijzen en beschikbaarheden

Los Del Trè is te boeken vanaf 900 euro. Afhankelijk van jouw wensen en de beschikbaarheid van dit trio maken wij voor jou een offerte op maat.

De Muzieksommelier brengt de hele boeking in orde van A tot Z. Geef ons jouw wensen door, wij doen de rest!Andere groepen bekijken?

Los Del Trè on stage

(Wil je weten hoe het er bij De Muzieksommelier achter de schermen aan toe gaat of wat extra inspiratie nodig? Bezoek ons op Facebook, Instagram of Linkedin)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x