Los Del Trè, een temperamentvol gitaartrio

Met enkel drie gitaren brengt Los Del Trè jou een oog- en oorverblindend kleurenpalet van klank en ritme in de rumba-flamencosfeer. De vingervlugge heren streven steevast naar een temperamentvol repertoire, waarbij ze terugvallen op zowel originele werken als transcripties.

Los Del Trè live

Welke muziek speelt Los Del Trè?

Je haalt een grote dosis zuiders temperament in huis. Zwoel, zwoeler, zwoelst als je het ons vraagt. Niemand houdt de benen stil wanneer deze gitaristen in hun flamenco en rumba repertoire duiken. Daarnaast brengen zij in deze bezetting ook covers van hedendaagse nummers die je kan meeneuriën of laat je deze heren gewoon los op jouw openingsdans. Ook ideaal voor themafeestjes of een personeelsfeest dat wat pittige kruiding nodig heeft.

Inzetbaar voor jouw evenement?

Gezien het brede muzikale programma is dit goedlachse gitaartrio inzetbaar bij verschillende gelegenheden: concerten, festivals, recepties, feesten, lezingen, thema-avonden, …
De mogelijkheden zijn eindeloos, net als het enthousiasme van deze virtuozen.

Had je deze groep graag aan jouw evenement gekoppeld maar heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze met plezier.

 

Los Del Trè live

De mannen van Los Del Trè aan jou voorgesteld

Deze formatie ontstond in 2006 uit een tomeloos enthousiasme van Tom Van de VenneRoel Van De Voorde en Ward Pauwels.

Hun paden kruisten elkaar ergens in de gangen van het Brusselse Conservatorium en al snel werd duidelijk dat deze drie klassieke gitaristen een chemie deelden.
Deze passie uitte zich de eerste jaren via de Spaanse en Latijns-Amerikaanse tak van de klassieke muziek.

Los Del Trè live

Prijzen en beschikbaarheid

Afhankelijk van jouw wensen en de beschikbaarheid van dit trio maken wij voor jou een offerte op maat.

De Muzieksommelier brengt de hele boeking in orde van A tot Z. Geef ons jouw wensen door, wij doen de rest!

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons