Ma’at, een strijkkwartet voor elke gelegenheid

Ma’at is een multi-inzetbaar strijkkwartet. Wat begon als een gelegenheidskwartet voor Ibe (bekend van “The Voice”) groeide uit tot een hecht en veelzijdig viertal.

Hoor je graag klassiek, pop of liever een mooie combinatie van de twee? Ma’at voelt zich thuis binnen elke stijl en ontpopt zich zo als ideale partner voor jouw evenement.

Strijkkwartet Ma'at

Welke muziek speelt Ma’at?

Ma’at is hét bewijs dat je strijkers niet automatisch moet verbinden met klassieke muziek. Op het CV van deze dames kan je heel wat grote podia vinden.

Elegant, stijlvol en met heel veel energie brengen zij een mix van bekende (klassieke) nummers, filmmuziek, mooie musical songs en hedendaagse popnummers.

Stel zelf jouw playlist samen of vraag een verzoeknummer.

Is Ma’at inzetbaar
voor jouw evenement?

Ma’at stond al op podia van o.a. Rock Werchter, de Ancienne Belgique, De Mia’s en Tien Om Te Zien. Met De Muzieksommelier boekten wij hen al voor verschillende evenementenlocaties en verschillende gelegenheden. Ma’at verzorgt jouw bedrijfsfeest, diner, tuinfeest of huwelijksceremonie… 

Prijzen en beschikbaarheid

Duo, Trio, Kwartet of een groot strijkorkest. Ma’at past zich aan naargelang jouw stijl, aard van het evenement en verwachting.

Prijs op aanvraag.

Ma'at - Strijkkwartet

Wie zijn de dames van Ma’at?

Griet Wiame | Viool

Viool - Griet

Charlotte Verdoodt | Viool

Viool - Charlotte

Esther Coorevits | Altviool

Altviool - Esther

Jolien Deley | Cello

Cello - Jolien

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons