Ma’at, een strijkkwartet voor elke gelegenheid

Ma’at is een multi-inzetbaar strijkkwartet. Wat begon als een gelegenheidskwartet voor Ibe (bekend van “The Voice”) groeide uit tot een hecht en veelzijdig viertal.

Hoor je graag klassiek, pop of liever een mooie combinatie van de twee? Ma’at voelt zich thuis binnen elke stijl en ontpopt zich zo als ideale partner voor jouw evenement.

Strijkkwartet Ma'at

Welke muziek speelt Ma’at?

Ma’at is hét bewijs dat je strijkers niet automatisch moet verbinden met klassieke muziek. Op het CV van deze dames kan je heel wat grote podia vinden.

Elegant, stijlvol en met heel veel energie brengen zij een mix van bekende (klassieke) nummers, filmmuziek, mooie musical songs en hedendaagse popnummers.

Stel zelf jouw playlist samen of vraag een verzoeknummer.

Is Ma’at inzetbaar
voor jouw evenement?

Ma’at stond al op podia van o.a. Rock Werchter, de Ancienne Belgique, De Mia’s en Tien Om Te Zien. Met De Muzieksommelier boekten wij hen al voor verschillende evenementenlocaties en verschillende gelegenheden. Ma’at verzorgt jouw bedrijfsfeest, diner, tuinfeest of huwelijksceremonie… 

Prijzen en beschikbaarheid

Duo, Trio, Kwartet of een groot strijkorkest. Ma’at past zich aan naargelang jouw stijl, aard van het evenement en verwachting.

Prijs op aanvraag.

Ma'at - Strijkkwartet

Wie zijn de dames van Ma’at?

Griet Wiame | Viool

Viool - Griet

Charlotte Verdoodt | Viool

Viool - Charlotte

Esther Coorevits | Altviool

Altviool - Esther

Jolien Deley | Cello

Cello - Jolien

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons