Mousta & Danny, De Vinyl Jukebox

Een DJ-duo op de bakfiets met een te gekke collectie vinylplaten. Say what? Mousta & Danny komen met plezier naar jouw event voor een interactieve DJ-sessie met je gasten.

Mousta en Danny - Vinyl DJ

Welke muziek mag je verwachten?

Vinyl is hip, Vinyl is tastbaar… Ze noemen zichzelf de “living jukebox”.

Met een bakfiets, bakken vol vinyl en een koppel platenspelers komen zij richting jouw locatie. Kies zelf jouw plaatjes uit een breed assortiment, Mousta & Danny doen de rest.

Heeft jouw evenement een bepaald thema? Onze DJ’s doen hun uiterste best om perfect in jullie plaatje te passen.

Inzetbaar voor jouw evenement?

Op zoek naar sfeer en gezelligheid of een eye catcher voor jouw receptie of tuinfeest? Of geniet je liever de hele avond van het vinylgeluid?

Katapulteer jezelf terug in de tijd en zie het als een muzikale portie jeugdsentiment of leer je kinderen kennis maken met de streamingdienst van toen.

Danny & Mousta komen naar elk evenement waar interactie met het publiek mogelijk is en waar liefhebbers van het beter vinyl-geluid rondlopen.

Wil je Mousta & Danny jouw hele avond laten invullen? Dat kan! Met een aantal extra boxen en een setje licht is jouw feest ingevuld met dit heerlijke geluid!

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen op aanvraag

Mousta en Danny - Vinyl DJ's

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons