De Muzieksommelier

Muziek op maat

Muziek op maat bij jouw gelegenheid.

Als muzieksommeliers vinden we het belangrijk om tijdens de organisatie van een evenement stil te staan bij de keuze van de muziek. Muziek speelt een heel belangrijke rol bij het maken van de juiste sfeer. Het kan er ook voor zorgen dat bepaalde doelen extra onderstreept worden. Daarom helpen wij onze klanten in de zoektocht naar muziek op maat voor elke gelegenheid. 

De Muzieksommelier neemt je mee in de voorbereiding van jouw evenement en bedenkt van A tot Z de muzikale omlijsting. Aan de hand van onze 3 pijlers: Beleven, Verbinden, Proeven bepaal je zelf heel eenvoudig in welke richting wij jou verder helpen. Tijdens ons muziekadvies nemen we dit als vertrekpunt en ontdek je snel hoe eindeloos de mogelijkheden zijn.

Wat houdt muziek op maat in?

Tijdens een muziekadvies zoomen wij in op alle aspecten van jouw evenement. Welk doel heeft dit evenement? Wie zijn de gasten? Wat kan wel en wat kan niet? We doorlopen alle stappen van ons WALS model en geven jou op basis van jouw wensen een aantal suggesties uit ons aanbod. Wist je trouwens dat bepaalde muziek mensen doet kopen? Dat muziek de emoties versterkt en herinneringen creëert? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw gelegenheid? 

Jouw muziekgroep gekozen? Wij brengen dit voor jou helemaal in orde en ontzorgen jou maximaal bij de verdere uitwerking.

Wanneer contacteer je ons voor een advies op maat?

  • Live muziek tijdens jouw ceremonie.
  • Een bedrijfsfeest organiseren en op zoek naar de juiste band.
  • Het juiste doelgerichte gevoel tijdens een netwerkevenement.
  • Een productlancering voorzien van kippenvel.
  • Herinneringen maken tijdens een verrassingsfeest.
  • Een spontaan tuinfeest.
  • 1 muzikant of een 80-koppig symfonisch orkest, wij helpen jou.
  • een jubileum

Onze werkwijze:

De Muzieksommelier luistert, zoekt en boekt volgens ons WALS-model. Ready? Go!

1 | W-VRAGEN

De Muzieksommelier is heel benieuwd naar jouw event en stelt de grote W-vragen tijdens een korte videocall. Wanneer is het event, wie zal er zijn, waar gaat het door, wat is de planning, waarom organiseer je dit en welk budget had je in gedachten? We vullen samen onze checklist in!

2 | A-CONCEPT

Zoals een wijnsommelier de gepaste wijn kiest bij een gerecht, stellen we een muzikaal menu samen met A-muzikanten. Een grote entree met blazers, fijne achtergrondmuziek, een jazzband boeken, een mobiele dj-set huren, een muzikale wijnproeverij, … Wij komen origineel uit de hoek!  

3 | L-TECHNIEK

Om een correcte prijsofferte te kunnen maken, zoomen we in op de locatie. We checken of er al licht en geluid aanwezig zijn. Indien er extra technisch materiaal nodig is, nemen we dit mee in de offerte zodat we een transparant prijskaartje kunnen voorleggen.

4 | S-PLAYLIST

Groen licht voor de offerte? Dan zorgen wij voor een goede briefing zodat dat de muzikanten op het juiste tijdstip op de juiste locatie zijn met de juiste sfeer-playlist. De Muzieksommelier ontzorgt je volledig zodat je optimaal kan beleven, verbinden en proeven. Enjoy!

Wil je de Muzieksommelier inschakelen als jouw matchmaker?
Benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheden?

Muziek op maat

Op zoek naar inspiratie of graag een blik achter de schermen. Volg De Muzieksommelier op Facebook, Instagram of LinkedIn

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x