Hoe gaan
we te werk

Livemuziek boeken? Een teambuilding of muzikale workshop organiseren?
De Muzieksommelier is graag jouw sparringpartner om de perfecte muziekmatch te zoeken. Wij koppelen de juiste muzikant, muziekgroep of dj aan het juiste event, bekijken elke aanvraag met een open blik en hebben oog voor klassieke én unieke muziekconcepten. Voor de ultieme match bouwen en vertrouwen we op ons vast netwerk van professionele muzikanten.

De Muzieksommelier luistert, zoekt en boekt volgens het WALS-model. Ready? Go!

Hoe gaan we te werk
W-vragen

De Muzieksommelier is benieuwd naar jouw event en stelt de grote W-vragen tijdens een korte videocall. Wanneer is het event, wie zal er zijn, waar gaat het door, wat is de planning, waarom organiseer je dit en welk budget had je in gedachten? We vullen samen onze checklist in!

A-muzikanten

Zoals een wijnsommelier de gepaste wijn kiest bij een gerecht, stellen we een muzikaal menu samen met A-muzikanten. Een grote entree met blazers, fijne achtergrondmuziek, een jazzband boeken, een mobiele dj-set huren, een muzikale wijnproeverij, … Wij komen origineel uit de hoek!  

Locatie

Om een correcte prijsofferte te kunnen maken, zoomen we in op de locatie. We checken of er al licht en geluid aanwezig zijn. Indien er extra technisch materiaal nodig is, nemen we dit mee in de offerte zodat we een transparant prijskaartje kunnen voorleggen.

Strikte planning

Groen licht voor de offerte? Dan zorgen wij voor een goede briefing zodat de muzikanten op het juiste tijdstip op de juiste locatie aanwezig zijn, met de juiste sfeerplaylist. De Muzieksommelier ontzorgt je volledig zodat je optimaal kan beleven, verbinden en proeven. Enjoy!

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons