De Muzieksommelier

Op zoek naar een creatieve of muzikale workshop?

  • Voor kinderen, jongeren of volwassenen

  • Binnen het uur muziek maken, zonder voorkennis.

  • Met jouw vrienden speel je een concert binnen het uur.

  • Voor groepen van 10 tot 300 personen

  • Ideaal voor kinderfeestjes, scholen, verenigingen, vrijgezellenfeestjes…

  • Muziek, Dans, samenspel, speeltechniek, dikke fun!

  • Uniek in België

(Wie weet ben jij de eerste die deze workshop in België organiseert?)


Fun, relax, speels, creatief, origineel, energiek… is dat wat je zoekt?

Met de workshop van mr. pBone kan je letterlijk en figuurlijk uitblazen met je vrienden of collega’s. Vanaf 10 personen komt Mr. pBone naar jouw kamplocatie, school, tuin, waar je maar wil met zijn indrukwekkende collectie gekleurde schuiftrombones. Elke deelnemer krijgt een eigen plastic schuiftrombone (lekker corona-proof) en al spelenderwijs oefenen we samen een aantal bekende liedjes (We Will Rock You, I Feel Good, …).

‘Ja maar Mr. pBone, ik heb nog nooit op een blaasinstrument gespeeld?’

Geen probleem! Iedereen met een gezonde adem kan zonder problemen aan deze workshop meedoen. Sfeer en gezelligheid? 11 op 10!


Duur: 1 uur (standaard) maar we bespreken samen de mogelijkheden.

Indoor: JA

Outdoor: JA

Creatieve workshop met mr. pBoneWie is mr. pBone?

Mr. pBone is een van de muzikale duizendpoten uit het team van De Muzieksommelier. Als professionele trombonist heeft hij ervaring en kennis van het instrument genoeg om iedereen de kneepjes van het vak aan te leren. Het concept van deze workshop is zo bedacht dat je op een snelle manier kan beginnen spelen. Ritme, techniek, samenspelen... het komt allemaal aan bod. Het enthousiasme en de leergierigheid doen de rest!
Nice to know: De Muzieksommelier staat ook ten dienst van:

Bedrijven

Een originele activiteit gezocht voor een bedrijfsfeest, een productlancering of een dag met heel het team? Mr. pBone komt langs met zijn trombones en zet de wangen los. Of maak je keuze uit onze professionele livebands.


Verenigingen

Een originele wijnproeverij met livemuziek voor uw serviceclub of vereniging? Een goede dj of liveband gezocht voor een feest? Dat belooft nu al een fantastisch leuke avond te worden! Op verschillende locaties mogelijk.


Scholen

Je bent nooit te oud of te jong om muziek te leren spelen. Mr. pBone organiseert muzikale workshops in lagere (+8 jr.) en middelbare scholen met coole schuiftrombones. Kinderen en muziek is altijd fun. Ook getest op pubers!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x