De Muzieksommelier

Partners

Sinds de start van de Muzieksommelier hebben we continu geïnvesteerd in een sterk netwerk met betrouwbare partners. Samen met muzikanten, livebands, dj’s, eventplanners, feestzalen en cateraars vormen we een ecosysteem waarbij we elkaars business versterken. De totaalbeleving van elk event staat centraal en daarbij willen we onze klant volledig ontzorgen. 

Ben je een professional in de muziek- of eventsector en deel jij deze visie? Dan willen we je graag leren kennen!

Eventplanners & -managers

Nooit meer zorgen maken over de muziekkeuzes op jouw events? De Muzieksommelier is hét geheime wapen van elke eventplanner. Op basis van de locatie, het thema, de planning en de wensen van de klant stellen we de juiste muziekmatch voor.

Feestzalen & cateraars

De Muzieksommelier kan elk event of feest van A tot Z voorzien van de gepaste muziek: van Aperitief tot een Zalige fuif. Wij lichten graag onze verschillende beproefde muziekformules toe. Vraag zeker ook naar onze referenties.

Muzikanten & dj’s

Maak gratis een profiel aan en overtuig ons van jouw unieke troeven op muzikaal vlak. Heb je een YouTube-kanaal met audio- of videofragmenten? Vermeld het zeker in deze aanvraag samen met jouw gegevens. Wij kijken uit naar jouw kandidatuur.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x