De Muzieksommelier

Primrose Trio

Primrose Trio, subtiele livemuziek van de bovenste plank.

Primrose Trio is het muzikale trio van zangeres Silke Mastbooms, pianist Benjamin Jacobs en celliste Trui Amerlinck. Deze bezetting zorgt voor een uniek moment tijdens jouw evenement.Primrose Trio aan het werkIs Primrose Trio inzetbaar voor jouw evenement?

Primrose Trio verzorgt jouw bedrijfsfeest, diner, tuinfeest of huwelijksceremonie. De bezetting zorgt ervoor dat zij toch dat extraatje kunnen bieden en maakt elk optreden uniek.Primrose Trio


Welke muziek speelt Primrose Trio?


Dit trio speelt livemuziek op elk event. De setlist bestaat uit een mix van eigentijdse songs en klassiekers. Allemaal in eigen versies.Wie zijn Silke, Benjamin en Trui?

Silke Mastbooms is al van kleins af aan bezig met muziek. Ze leert op eigen houtje piano spelen en zingt gedurende haar jeugdjaren in een coverband met vrienden. In 2012 werd Silke in het team van Natalia 2e in The Voice van Vlaanderen. Ze bracht al verschillende singles uit en in 2014 volgde haar eerste album, Rooted But Free. Silke speelde ondertussen al met haar eigen liveband én met verschillende andere projecten. Naast het podium is Silke ook te horen in reclamespots als voice-over of als studiozangeres. Ze werkt ook als backing vocal voor andere artiesten.

Benjamin Jacobs studeerde piano aan de pop/jazz-afdeling van het conservatorium in Gent. Hij is vaste pianist bij De Vierkante Meter, INE, btz, Prince Tributeband, Wet Wild Woods, Straffen Toebak & Michael Asnot. Benjamin speelde ook bij Tom Dice en Milo Meskens en je kon hem al bezig zien bij enkele tv -en radioshows. Naast het podium geeft Benjamin pianoles in de academie van Grimbergen. Hij schreef ook al verschillende arrangementen voor orkesten én was zelfs dirigent van zijn eigen jeugdorkest.

Trui Amerlinck studeerde jazz contrabas aan de conservatoria van Leuven, Amsterdam en Antwerpen. Op dit moment is ze een tweede master aan het volgen voor basgitaar in de pop-afdeling van KASK conservatorium School of Arts Gent. Trui is de vaste bassiste van Tsar B, Ivy Falls, NABOU, An-Sofie Noppe, AUDRI en Roos Denayer. Daarnaast heeft ze haar eigen strijkkwartet 'Another String Quartet' waarmee ze reeds Ish Ait Hamou en Tourist LeMC mocht begeleiden. Ze is ook te horen op de tweede plaat van Bazart.


Prijzen en beschikbaarheden

Primrose Trio heeft verschillende formules waarvoor ze geboekt kunnen worden. Contacteer ons voor meer informatie.Andere groepen bekijken?

Primrose Trio, zang, piano en cello

(Wil je weten hoe het er bij De Muzieksommelier achter de schermen aan toe gaat of wat extra inspiratie nodig? Bezoek ons op Facebook, Instagram of Linkedin)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x