De Muzieksommelier

Proeven

Wijnproeverij met livemuziek

Horen, zien, ruiken, voelen en proeven. De Muzieksommelier laat alle zintuigen samenkomen in een wijnproeverij met aangepaste muziek. Kleuren en karakters. Stijlen en streken. De sommelier laat je genieten van de lekkerste wijnen die letterlijk en figuurlijk samenvloeien met aangepaste livemuziek. Onze muzikale wijnproeverij wordt georganiseerd in een wijndomein of op een locatie naar keuze. Ideaal voor een klein maar fijn gezelschap (tot 25 pers.) dat houdt van een grand cru-beleving.

Hoe werkt de Muzieksommelier?
De Muzieksommelier komt in duo met de wijnsommelier voor een wijnproeverij van 2 à 3 uur met livemuziek. Indien gewenst voorzien wij ook verfijnde catering tijdens de tasting. Vraag naar onze verschillende thema’s (Châteaux français, Viva España, Chill Chili).

Wij organiseren deze muzikale wijnproeverij voor:

Bedrijven

Een exclusieve workshop voor je team of klantenrelaties hoort op een exclusieve locatie zoals een prachtig wijndomein. De fijnste wijn wordt afgetopt met livemuziek.

Verenigingen

Een originele wijnproeverij met livemuziek voor uw serviceclub of vereniging? Dat belooft nu al een fantastisch leuke avond te worden! Op verschillende locaties mogelijk.

Vrienden & Familie

Op zoek naar een leuke verrassing of een stijlvol cadeau voor je vrienden of familie? Wij zetten de wijn en de muziek alvast klaar voor een unieke ervaring.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x