Wijnproeverij

Onze culinaire
troeven

Ontdek de ware betekenis van ‘muzikale gastronomie’ en prikkel al je zintuigen tijdens één van onze proeverijen, waarbij muziek een centrale plaats inneemt.

Onze muzikale proeverij wordt georganiseerd op een locatie naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig wijndomein? We nemen de juiste wijnen mee, voor een geslaagde wijnproeverij met aangepaste muziek, maar voorzien afhankelijk van je budget ook bediening, koks, een uitnodigende tafeldekking, … Mocktails op je feestje bovenop de cocktails? Ook dat is maar een woord! Ideaal voor een klein maar fijn gezelschap (tot 30 pers.) dat houdt van een grand cru-beleving.

Culinaire
totaalformules op maat

Heb je voor je speciale gelegenheid een specifieke feestzaal in gedachten? Of doe je voor het eten graag beroep op een betrouwbare en ervaren cateraar? Genoteerd! Wij werken op maat van jouw wensen en tevredenheid en gaan daarvoor de nodige samenwerkingen aan. Hoe uitdagend je wensen ook zijn, wij gieten ze in een exclusieve, high-end totaalformule op maat.

Muzikale gastronomie
Muziek en wijn à la carte

Muziek en wijn
à la carte

Heb je een creatief idee voor je event dat je met ons wil delen? Neem zeker contact op voor een vrijblijvend samenzitten. Wij doen er alles aan om je wensen te verwezenlijken in een beleving die muzikaal en gastronomisch genieten samenbrengt.

Blijf op de hoogte van
onze muzikale formules

Deel je
creatief idee

Heb je een creatief idee voor je event dat je met ons wil delen? Neem zeker contact op voor een vrijblijvend samenzitten. Wij doen er alles aan om je wensen te verwezenlijken, in een beleving die muzikaal en gastronomisch genieten samenbrengt.

Deel je creatief idee
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons