De Muzieksommelier

Spinkit

Spinkit, Dé Mobiele DJ booth voor elk feest

Spinkit is een krachtige, mobiele DJ booth. Hij is compact, mobiel en flexibel in te zetten bij elke gelegenheid. De Spinkit is in minder dan 5 minuten speelklaar, geen gedoe met elektriciteit of WIFI. We lopen van binnen naar buiten en van ruimte naar ruimte. De Spinkit zorgt voor de gepaste sfeer. Wij draaien op elk geluidsniveau, of je nu muziek op de achtergrond wil bij een receptie of jouw feest helemaal wil laten ontsporen, dan is deze machine de juiste keuze. Is de Spinkit inzetbaar voor jouw evenement?

Voor een bedrijfsfeest, productlancering, netwerkdrink of bruiloft. Met onze mobiele DJ booth kan het allemaal. Of je nu een bescheiden feest onder vrienden organiseert of echt op zoek bent naar een DJ om het dansfeest van jouw bedrijfsdag vorm te geven. Onze DJ's hebben ervaring met allerlei feesten. 

Een extra troef is het mobiele. Wanneer jouw evenement in verschillende ruimtes plaatsvindt, kan deze DJ-booth eenvoudig zonder onderbreking van de ene ruimte naar de andere verplaatst worden. Mobiele DJ Booth - de Spinkit


Welke muziek speelt de Spinkit?

Met een DJ-booth is het uiteraard de DJ die het moet doen. Geef op voorhand aan welke muziek jouw voorkeur heeft en de DJ zorgt er vervolgens voor dat de muziek van jouw keuze door de boxen klinkt.

Je kan gerust naar onze DJ toestappen en plaatjes aanvragen. Onze DJ kan ook jouw gasten benaderen en zo de muziek helemaal afstemmen op jouw wensen.

Wil je nog een extra persoonlijke touch geven. Kunnen wij onze DJ ook laten vergezellen door een muzikant naar keuze. De samenwerking tussen de Spinkit en een saxofoon is bijvoorbeeld een hele goeie!De voordelen van de Spinkit op een rij.

  • Mobiel, flexibel en compact
  • Een geluidsniveau op maat van jouw evenement
  • Snel inzetbaar (geen gedoe met lange opbouwtijden)
  • Binnen, buiten en van ruimte naar ruimte.
  • Een kleinere DJ set up voor intiemere feestjes, voldoende krachtig voor een dansfeest
  • Jij bepaalt de plaatsing en de muziek, onze DJ's passen zich aan aan jouw wensen
  • De Spinkit is een hippe machine, jouw reclame of branding aanbrengen? Het kan!Prijzen en beschikbaarheden

Elk optreden van de Spinkit is op maat van de klant. 

Afhankelijk van de tijd dat onze DJ aanwezig is en of je de Spinkit graag boekt met een extra muzikant. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen jou zo spoedig mogelijk verder.Andere groepen bekijken?

Spinkit Outdoor

(Wil je weten hoe het er bij De Muzieksommelier achter de schermen aan toe gaat of wat extra inspiratie nodig? Bezoek ons op Facebook, Instagram of Linkedin)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x