De Muzieksommelier

Spinkit

Spinkit, Dé Mobiele DJ booth voor elk feest

Spinkit is een krachtige, mobiele DJ booth. Hij is compact, mobiel en flexibel in te zetten bij elke gelegenheid. De Spinkit is in minder dan 5 minuten speelklaar, geen gedoe met elektriciteit of WIFI. We lopen van binnen naar buiten en van ruimte naar ruimte. De Spinkit zorgt voor de gepaste sfeer. Wij draaien op elk geluidsniveau, of je nu muziek op de achtergrond wil bij een receptie of jouw feest helemaal wil laten ontsporen, dan is deze machine de juiste keuze. Is de Spinkit inzetbaar voor jouw evenement?

Voor een bedrijfsfeest, productlancering, netwerkdrink of bruiloft. Met onze mobiele DJ booth kan het allemaal. Of je nu een bescheiden feest onder vrienden organiseert of echt op zoek bent naar een DJ om het dansfeest van jouw bedrijfsdag vorm te geven. Onze DJ's hebben ervaring met allerlei feesten. 

Een extra troef is het mobiele. Wanneer jouw evenement in verschillende ruimtes plaatsvindt, kan deze DJ-booth eenvoudig zonder onderbreking van de ene ruimte naar de andere verplaatst worden. 


mobiele DJ Booth

DJ by the pool - Spinkit


Welke muziek speelt de Spinkit?

Met een DJ-booth is het uiteraard de DJ die het moet doen. Geef op voorhand aan welke muziek jouw voorkeur heeft en de DJ zorgt er vervolgens voor dat de muziek van jouw keuze door de boxen klinkt.

Je kan gerust naar onze DJ toestappen en plaatjes aanvragen. Onze DJ kan ook jouw gasten benaderen en zo de muziek helemaal afstemmen op jouw wensen.

Wil je nog een extra persoonlijke touch geven. Kunnen wij onze DJ ook laten vergezellen door een muzikant naar keuze. De samenwerking tussen de Spinkit en een saxofoon is bijvoorbeeld een hele goeie!De voordelen van de Spinkit op een rijtje.

  • Alles-in-één dj-apparatuur | Muziekboxen, mengpaneel, microfoon, … De Spinkit combineert alle onmisbare dj-tools in een compacte booth op wieltjes. Eenvoudig verplaatsbaar van kantoorruimtes, schoolpleinen, over grasvelden, tot industriële sites. 
  • Soepele installatie | Spinkit is 100 % wireless en functioneert perfect zonder internetverbinding, elektriciteitsaansluiting of complexe technieken. Alles voor een draadloze, zorgeloze set-up.
  • DJ inclusief | No dj, no party! Naast de apparatuur zelf, voorziet de Muzieksommelier elke Spinkit van een professionele dj die alle plaatjes feilloos aan elkaar draait. Nummers aanvragen? Laat je gaan!
  • Voor een brede waaier aan events | Schoolfeest, bruiloft of bedrijfsevent: de Spinkit speelt voor elk publiek, aan elk volume. Subtiele tunes, stevige beats of Ibiza-lounge muziek? You choose!  
  • Geschikt voor liveoptredens | Livemuziek tilt de belevingswaarde van je event naar een hoger niveau. Spinkit is eenvoudig combineerbaar met zangers en muzikanten (viool, saxofoon, trompet, …) die we met plezier voor jou kunnen voorzien.    
  • Branding of reclame | De Spinkit is een hippe machine, wil je jouw logo, reclame of slogan op het toestel? We laten het toestel wrappen zoals jij het wil.

Spinkit, mobiele Dj booth

Prijzen en beschikbaarheden

De kostprijs voor de mobiele dj-set Spinkit is € 595 voor 2 uur, dj inbegrepen. Per bijkomend uur komt er € 50 bij. Wil je dit graag combineren met een live muzikant? Dan is er een supplement van € 350 uur voor 2 uur. Deze tarieven zijn zonder verplaatsingskosten.

Uiteraard werken wij dit graag uit op maat van jouw evenement.Andere groepen bekijken?

DJ Spinkit en Saxofoon

(Wil je weten hoe het er bij De Muzieksommelier achter de schermen aan toe gaat of wat extra inspiratie nodig? Bezoek ons op Facebook, Instagram of Linkedin)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x