De Muzieksommelier

Teambuilding West-Vlaanderen

Teambuilding West-Vlaanderen voor grote of kleine groepen

Op zoek naar een originele teambuilding in West-Vlaanderen? Gevonden!

De Muzieksommelier brengt jouw collega’s dichter bij elkaar met een originele teambuilding in West-Vlaanderen of op een locatie naar keuze. Wat staat er op ons menu? Een muzikale workshop met kleurrijke schuiftrombones voor groepen van 10 tot 300 personen. Een klassevolle wijnproeverij met aangepaste livemuziek op een wijndomein of op uw bedrijf. Een mobiele dj-set huren met dj die echt mobiel is en geen elektriciteit of wifi nodig heeft waardoor wij op elke locatie een feestje kunnen bouwen. Spinkit baby!


  • Muzikale teambuilding met Mr. pBone | 10 tot 300 personen | Regio West-Vlaanderen

teambuilding West-Vlaanderen

Na een lange dag vergaderen of een intense workshop kan je letterlijk en figuurlijk uitblazen met je collega’s én Mr. pBone. Vanaf 10 personen komt Mr. pBone naar West-Vlaanderen of op een locatie naar keuze met zijn indrukwekkende collectie gekleurde schuiftrombones. Elke deelnemer krijgt een eigen (plastic) schuiftrombone en al spelenderwijs leren we samen een bekend liedje. “Ja maar Mr. pBone, ik heb nog nooit op een blaasinstrument gespeeld?” Geen probleem! Iedereen met een gezonde adem kan zonder problemen de schuiftrombone leren spelen. Sfeer en gezelligheid? 11 op 10.

Duur: 1 uur
Indoor teambuilding: JA
Outdoor teambuilding: JA
Sfeer: Fun, relax, speels, energiek, samenwerken


  • Teambuilding wijnproeverij | 10 tot 25 personen | Regio West-Vlaanderen

wijnproeverij als teambuilding West-Vlaanderen

Horen, zien, ruiken, voelen en proeven. De Muzieksommelier laat alle zintuigen samenkomen in een wijnproeverij met aangepaste muziek. Kleuren en karakters. Stijlen en streken. De sommelier laat je genieten van de lekkerste wijnen die letterlijk en figuurlijk samenvloeien met passende livemuziek. Onze muzikale wijnproeverij wordt georganiseerd in een wijndomein of op een locatie naar keuze. Ideaal voor een klein maar fijn gezelschap (tot 25 pers.) dat houdt van een grand cru-beleving.

Duur: 2 à 3 uur
Indoor teambuilding: JA
Outdoor teambuilding: JA (bij goed weer)
Sfeer: Exclusief, culinair, rustig, sfeervol


  • Liveband of dj voor bedrijfsevent | 10 tot 1000 personen | Regio West-Vlaanderen

Live muziek en teambuilding West-Vlaanderen

Een bedrijfsevent organiseren in West-Vlaanderen of op locatie? Dan zorgen wij graag voor een streepje muziek. Via de Muzieksommelier kan je een mobiele dj-set huren met dj die echt mobiel is en geen elektriciteit of wifi nodig heeft. Onze Spinkit dj-booth met top-dj strijkt neer op elke locatie naar keuze. Liever een energiek trio met drum, sax en sousafoon of een muzikaal zangduo? U vraagt, wij boeken voor jou een professionele liveband voor jouw bedrijfsevent.

Duur: 2 à 3 uur
Fomules op maat: JA
Indoor & outdoor: JA (outdoor bij goed weer)
Sfeer: Van ingetogen achtergrondmuziek tot wilde partymuziekWij zijn Kaat & Pieter, founders van de Muzieksommelier. Nice to meet you!

Als rasechte muzikanten en gepassioneerde ondernemers lanceerden we in 2017 een nieuw concept in de muziekwereld. De Muzieksommelier is dé matchmaker tussen professionele muzikanten en iedereen die een event organiseert. Een intiem event, een workshop of een groot feest. Wij luisteren, zoeken en boeken livemuzikanten, bands en dj’s zodat jij kan beleven, verbinden en proeven van de mooiste muziek.

Book, play & go? De Muzieksommelier is zoveel meer dan een boekingskantoor voor muzikanten. Muziek is puur, intens, geluk, ontspanning, feest, … Dit palet aan emoties willen we versterken met livemuziek op het juiste event op het juiste moment.

Zoals een wijnsommelier de gepaste wijn bij een gerecht zoekt, geven wij onze klanten professioneel advies bij het samenstellen van hun muzikaal menu. Ook onze muzikanten zijn de fin de champagne van de muziekscène, zorgvuldig geselecteerd en goedgekeurd door de Muzieksommelier.

Wij luisteren graag naar jouw wensen en tillen je bedrijfsevent naar een hoger niveau met de gepaste muziekformule en de beste livemuzikanten, bands en dj’s. De Muzieksommelier zet al z’n registers open om van jouw event of teambuilding in West-Vlaanderen een muzikaal feest te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Let’s talk!


Nice to know: De Muzieksommelier staat ook ten dienst van:

Particulieren

Een originele activiteit gezocht voor een familiefeest, een vrijgezellen, een verjaardag of een vriendenparty? Mr. pBone komt langs met zijn trombones en zet de wangen los. Of maak je keuze uit onze professionele livebands.


Verenigingen

Een originele wijnproeverij met livemuziek voor uw serviceclub of vereniging? Een goede dj of liveband gezocht voor een feest? Dat belooft nu al een fantastisch leuke avond te worden! Op verschillende locaties mogelijk.


Scholen

Je bent nooit te oud of te jong om muziek te leren spelen. Mr. pBone organiseert muzikale workshops in lagere (+8 jr.) en middelbare scholen met coole schuiftrombones. Kinderen en muziek is altijd fun. Ook getest op pubers!


De Muzieksommelier met teambuilding in West-Vlaanderen

Wil je weten hoe het er bij De Muzieksommelier achter de schermen aan toe gaat of wat extra inspiratie nodig? Bezoek ons op Facebook, Instagram of Linkedin. Op onze website vind je een compleet overzicht van ons aanbod.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x