De Muzieksommelier

Verbinden

Originele teambuilding of muzikale workshop

Muziek is een universele taal die mensen dichter bij elkaar brengt. De Muzieksommelier verbindt klein en groot, privé en professioneel, met een originele blend van schuiftrombones. Huh? Jawel, Mr. pBone heeft maar liefst 300 kleurrijke schuiftrombones voor een originele teambuilding of muzikale workshop. Collega’s, managers, klanten, familieleden, vrijgezellen, vrienden, scholen, … Met de tips van Mr. pBone spelen we in ‘no time’ in harmonie. Het is blazen en blozen, leren en lachen! 

Mr. pBone, hoe werkt deze workshop?
Vanaf 10 personen komt Mr. pBone op een locatie naar keuze. Elke deelnemer krijgt een eigen (plastic) schuiftrombone en al spelenderwijs leren we samen een bekend liedje. De duur van de workshop is 60 minuten. “Ja maar Mr. pBone, ik heb nog nooit op een blaasinstrument gespeeld?” Geen probleem! Iedereen met een gezonde adem kan zonder problemen de schuiftrombone leren spelen. Sfeer en gezelligheid: 11 op 10!

Muzikale workshop of originele teambuilding boeken? Wij werken voor:

Bedrijven

Na een lange dag vergaderen of een intense workshop kan je letterlijk en figuurlijk uitblazen met je collega’s. Mr. pBone zorgt voor een leuke muzikale afsluiter of een tof intermezzo.

Scholen

Mr. pBone organiseert muzikale workshops in lagere (+8 jr.) en middelbare scholen met coole schuiftrombones. Kinderen en muziek is altijd fun. Ook getest op pubers!

Particulieren

Een originele activiteit gezocht voor een familiefeest, een vrijgezellen, een verjaardag of een vriendenparty? Mr. pBone komt langs met zijn trombones en zet de wangen los.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x