Inspirerende
workshop trombone

Heb je altijd al een instrument willen leren spelen en lijkt het je fantastisch om dit samen met collega’s, klasgenoten, vrienden of familie te doen? Tijdens een verbindende teambuilding, waarbij je je medewerkers, vrienden, neven of nichten beter leert kennen, leert De Muzieksommelier je de kneepjes van de trombone!

Creatief en muzikaal
van school tot bedrijf

Of je nu particulier bent, een school uitbaat, een bedrijf bezit of deel uitmaakt van een vereniging: wij delen de kunst van ons instrument graag met jou en je gezelschap. Vanaf 10 personen komt De Muzieksommelier op een locatie naar keuze. Elke deelnemer krijgt een eigen (plastic) schuiftrombone en in een eerste stap leggen we je haarfijn de techniek van de trombone uit. Vervolgens gaan we aan de slag met enkele creatieve oefeningen, stappen we buiten onze comfortzone en prikkelen we ieders persoonlijke muzikaliteit.

Creatief en muzikaal
Een leerrijke beleving

Een leerrijke en
samenhorige beleving

Het eindresultaat? Na afloop speel je samen een aantal populaire songs op de trombone. Wij zorgen voor een leerrijke en harmonieuze beleving. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd: of je nu met 10 of met 300 personen wil deelnemen, voor fijn gezelschap en een aanstekelijk groepsgevoel is er in onze workshop altijd ruimte!

Schrijf je
nu in!

Maar ik heb nog nooit op een blaasinstrument gespeeld? Geen probleem, iedereen met een gezonde adem kan zonder problemen de schuiftrombone leren spelen. Sfeer en gezelligheid: 11 op 10!

Onze workshops duren gemiddeld 1 uur. Ieder krijgt zijn persoonlijk instrument. (Uiteraard wordt elk instrument vooraf en achteraf grondig gereinigd). Kun je niet wachten om met vrienden of collega’s een authentiek muziekmoment te beleven? Schrijf je dan nu in voor jouw toekomstige workshop!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Muzieksommelier
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons