De Muzieksommelier

Werkwijze

Livemuziek boeken? Een teambuilding of muzikale workshop organiseren?
De Muzieksommelier is graag uw sparringpartner om de perfecte muziekmatch te zoeken. Wij koppelen de juiste muzikant, muziekgroep of dj aan het juiste event. Wij bekijken elke aanvraag met een open blik en hebben oog voor klassieke én unieke muziekconcepten. Voor de ultieme match kunnen we bouwen en vertrouwen op ons vast netwerk van professionele muzikanten.

De Muzieksommelier luistert, zoekt en boekt volgens ons WALS-model. Ready? Go!

1 | W-VRAGEN

De Muzieksommelier is heel benieuwd naar jouw event en stelt de grote W-vragen tijdens een korte videocall. Wanneer is het event, wie zal er zijn, waar gaat het door, wat is de planning, waarom organiseer je dit en welk budget had je in gedachten? We vullen samen onze checklist in!

2 | A-CONCEPT

Zoals een wijnsommelier de gepaste wijn kiest bij een gerecht, stellen we een muzikaal menu samen met A-muzikanten. Een grote entree met blazers, fijne achtergrondmuziek, een jazzband boeken, een mobiele dj-set huren, een muzikale wijnproeverij, … Wij komen origineel uit de hoek!  

3 | L-TECHNIEK

Om een correcte prijsofferte te kunnen maken, zoomen we in op de locatie. We checken of er al licht en geluid aanwezig zijn. Indien er extra technisch materiaal nodig is, nemen we dit mee in de offerte zodat we een transparant prijskaartje kunnen voorleggen.

4 | S-PLAYLIST

Groen licht voor de offerte? Dan zorgen wij voor een goede briefing zodat dat de muzikanten op het juiste tijdstip op de juiste locatie zijn met de juiste sfeer-playlist. De Muzieksommelier ontzorgt je volledig zodat je optimaal kan beleven, verbinden en proeven. Enjoy!


Wil je de Muzieksommelier inschakelen als jouw matchmaker?
Benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheden?
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x