Ze Trio, Toegankelijk en authentiek op frisse wijze!

Ze Trio is een toegankelijk jazz formatie pur sang. Jazz classics worden op authentieke wijze gebracht. Blues, Bossa Nova, Shuffle, Ballads, Latin zijn maar enkele genres die tijdens een optreden van dit ensemble aan bod komen. 

Drummer Joris Peeters nam het initiatief om deze frisse formatie samen te stellen. De 3 leden hebben gemeen dat ze actief zijn in uiteenlopende muziek scènes, van jazz, pop, hip-hop tot soulful house.

ZeTrio

Welke muziek speelt
Ze Trio?

‘Some Day My Prince Will Come’, ‘Gentle Rain’, ‘Blues in the Closet’ zijn enkele nummers uit hun repertoire. Authentieke jazz in deze frisse formatie is wat dit ensemble het publiek wil bieden.

Heel vaak wordt dit trio aangevuld met een extra muzikant, zanger of zangeres.

Wil je graag de openingsdans van jouw dansfeest live laten spelen? Dat kan! Geef jouw nummer snel genoeg door en het wordt opgenomen in de playlist.

Inzetbaar
voor jouw evenement?

Ze Trio speelt heel graag concerten, waar er echt een luisterend publiek aanwezig is. Ze nemen jullie dan geheel op eigen wijze mee doorheen de wereld van de jazz. Naast concerten kan dit ensemble ook zorgen voor sfeer op elk evenement zowel als achtergrondmuziek als in de spotlights.

Een normaal optreden bestaat uit 2 sets van +/- 50 minuten. Maar dat kan flexibel worden ingevuld en ook verzoeknummers kunnen worden aangevraagd.

Prijzen en beschikbaarheid

Prijzen op maat

Ze Trio Jazz

Ze Trio aan jou voorgesteld:

Joris Peeters, drummer en initiatiefnemer. Volgde les bij o.a. Bruno Castellucci, Eric Inneke en Marcel de Cauwer. Hij had zijn eigen kwartet met Peter Hertmans, Piet Verbist en Kurt Van Herck. Momenteel is hij actief bij tal van coverbands en verricht hij heel wat sessiewerk voor artiesten als UDO en Sofie.

Bram Weijters, pianist kennen we vooral van het Chad McCullough-Bram Weijters Quartet, zijn eigen Bram Weijters Trio en als pianist van Raymond van het Groenewoud.

Mario Vermandel, bassist volgde o.a. masterclasses bij Hein Van De Geyn en studeerde bij Jean Louis Rassinfosse. Hij speelde o.a. met Rony Verbiest, Lais, Jo Lemaire en The Broken Circle Breakdown.

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons