De Vierkante Meter, De grootste ambiance op ’t kleinste podium.

De Vierkante meter is een (mobiele) coverband, die kan optreden op jouw evenement. Hun podium is slechts één vierkante meter groot en ze zijn in staat om alles wat ze nodig hebben op dit kleine oppervlak mee te nemen. Ze rollen binnen en zetten meteen de sfeer neer. Laat het feest beginnen! 

De Muzieksommelier - De Vierkante Meter

Welke muziek speelt
De Vierkante Meter?

Ben je op zoek naar achtergrondmuziek of sfeervolle muziek voor jouw feest? Of wil je liever een verzoeknummer horen tijdens jouw ceremonie of zelfs de openingsdans? Dan is deze groep de perfecte formatie voor jou! Deze veelzijdige band kan inspelen op al jouw wensen en gelegenheden.

Met het mobiele podium krijgen alle gasten een onvergetelijke ervaring. Ze kunnen vanaf de eerste rij genieten van de muziek, de sfeer en de muzikanten. Of je nu een klein intiem feest hebt of een groot evenement, De Vierkante Meter past zich aan aan elke situatie en zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting van jouw speciale gelegenheid.

Naast hun reguliere optredens bieden ze ook een fantastische kindervoorstelling aan.

Is De Vierkante Meter inzetbaar
voor jouw evenement?

Een receptie, bedrijfsfeest, trouwfeest… Van zodra je op jouw gelegenheid genoeg plaats hebt voor een kar van 1 vierkante meter kan je deze band aan jouw gelegenheid toevoegen.

Op zoek naar een kindervoorstelling? Dat kan! De Vierkante Meter heeft een verhaal uitgewerkt met muziek speciaal voor de allerkleinsten.

Prijzen en beschikbaarheid

Prijs op aanvraag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.

De Muzieksommelier - De Vierkante Meter - bovenaanzicht

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons