Wij zijn Kaat & Pieter, founders van De Muzieksommelier. Nice to meet you!

Het was de liefde voor muziek die Kaat en Pieter, het drijvende duo achter De Muzieksommelier, samenbracht. Als rasechte muzikanten en gepassioneerde ondernemers, lanceerden ze in 2017 een nieuw concept in de muziekwereld en stellen ze zich de vraag: “Hoe implementeren we de positieve effecten van muziek op ons brein in het bedrijfsleven”.

Zo schaart het koppel zich met zijn muzikale onderneming als één blok achter dezelfde missie: “impact met muziek”. Zoveel mogelijk bedrijven en evenementen extra dimensie en karakter geven met muziek.

Liefde voor muziek
Kaat

Meer over Kaat

Kaat studeerde af als hoorniste aan het conservatorium te Brussel en volgde tegelijk een opleiding in eventorganisatie. Naast freelance muzikant te zijn nam zij met veel enthousiasme de projectleiding van een professioneel symfonisch orkest op zich. Als Muzieksommelier geeft ze passend advies bij jouw event en volgt ze elk project tot in de puntjes op.

Opleiding

  • Master uitvoerende muziek Hoorn (Koninklijk Conservatorium Brussel)
  • Projectmanagement en Eventmanagement

+32 486 37 92 07
kaat@demuzieksommelier.be


#hoorniste #pedagoog #planningswonder #houseofmusicians #muzieksommelier

Meer over Pieter

Pieter is dirigent van enkele orkesten in België en Nederland en daarnaast actief als freelance muzikant. Hij speelt bij tal van professionele orkesten en ensembles en is drijvende kracht achter het ensemble Crossbones Trombones. Dit ensemble was reeds te gast in Japan, Zuid-Korea, Griekenland, Estland en veel meer prachtige plaatsen. In België verzorgden ze o.a.liveoptredens tijdens Pukkelpop en het Klara-festival.

Opleiding

  • Master uitvoerende muziek Trombone (School of Arts Conservatorium Gent)
  • Master HaFa directie (Fontys Hogeschool – Conservatorium Tilburg)

+32 479 81 69 61
pieter@demuzieksommelier.be

#trombone #dirigent #crossbones #houseofmusicians #muzieksommelier

Pieter

Blijf op de hoogte van
onze muzikale formules

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons