Primrose Trio,
subtiele livemuziek
van de bovenste plank.

Primrose Trio is het muzikale trio van zangeres Silke Mastbooms, pianist Benjamin Jacobs en celliste Trui Amerlinck.

In deze aparte bezetting zorgen zij voor de juiste sfeer bij elke gelegenheid. Als achtergrondmuziek tijdens jouw receptie, walking diner of avondfeest of een muzikaal intermezzo tijdens een seminarie. Primrose Trio brengt verschillende stijlen naar jouw evenement.

Spinkit

Welke muziek speelt
Primrose Trio?

Primrose Trio brengt een mix van eigentijdse songs en klassiekers. Allemaal in eigen versies. De arrangementen zijn vaak van pianist Benjamin, De veelzijdige stem van Silke zorgt ervoor dat ze heel wat stijlen aankunnen. Voeg daar een subtiele boogstreek van Trui op haar cello aan toe en je hebt een ensemble dat origineel en uniek klinkt.

Op hun playlist staat jazzmuziek, covers van hedendaagse nummers en indien je het voor een speciale gelegenheid wenst, werken zij jouw favoriete nummer uit voor hun bezetting.

Inzetbaar
voor jouw evenement?

Primrose Trio verzorgt de muziek op jouw bedrijfsfeest, diner, tuinfeest of huwelijksceremonie.

De muzikanten zijn op en top professioneel en voelen zich op elk podium thuis. Ze hebben verschillende optredens uitgewerkt wat er voor zorgt dat ze voor elke gelegenheid en elk podium de juiste muziek spelen. In vele gevallen is jouw playlist zelf samen te stellen

Prijzen en beschikbaarheid

Primrose brengt een set van 45 minuten muziek zonder pauze. Wil je hen graag voor 2, 3 of 4 sets boeken? Dat kan zeker, snel zijn is de boodschap!

Wij bekijken samen met jou wat voor jouw evenement de beste optie is en werken een prijs uit op maat.

Pieter

Wie zijn Silke, Benjamin en Trui?

Silke Mastbooms is al van kleins af aan bezig met muziek. Ze leert op eigen houtje piano spelen en zingt gedurende haar jeugdjaren in een coverband met vrienden. In 2012 werd Silke in het team van Natalia 2e in The Voice van Vlaanderen. Ze bracht al verschillende singles uit en in 2014 volgde haar eerste album, Rooted But Free. Silke speelde ondertussen al met haar eigen liveband én met verschillende andere projecten. Naast het podium is Silke ook te horen in reclamespots als voice-over of als studiozangeres. Ze werkt ook als backing vocal voor andere artiesten.

Benjamin Jacobs studeerde piano aan de pop/jazz-afdeling van het conservatorium in Gent. Hij is vaste pianist bij De Vierkante Meter, INE, btz, Prince Tributeband, Wet Wild Woods, Straffen Toebak & Michael Asnot. Benjamin speelde ook bij Tom Dice en Milo Meskens en je kon hem al bezig zien bij enkele tv -en radioshows. Naast het podium geeft Benjamin pianoles in de academie van Grimbergen. Hij schreef ook al verschillende arrangementen voor orkesten én was zelfs dirigent van zijn eigen jeugdorkest.

Trui Amerlinck studeerde jazz contrabas aan de conservatoria van Leuven, Amsterdam en Antwerpen. Op dit moment is ze een tweede master aan het volgen voor basgitaar in de pop-afdeling van KASK conservatorium School of Arts Gent. Trui is de vaste bassiste van Tsar B, Ivy Falls, NABOU, An-Sofie Noppe, AUDRI en Roos Denayer. Daarnaast heeft ze haar eigen strijkkwartet ‘Another String Quartet’ waarmee ze reeds Ish Ait Hamou en Tourist LeMC mocht begeleiden. Ze is ook te horen op de tweede plaat van Bazart.

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons