De Muzieksommelier

De Floaters

De Floaters, een mobiele, energieke feestformule!

De Floaters is een muziekformatie die bestaat uit drie energieke, dynamische muzikanten. Hun doel is entertainen en jou een memorabele avond bezorgen! De meeslepende ritmes van de drummer en de diepe melodieën van de tuba in combinatie met de zwoele klank van de tenorsax zorgen voor een unieke samenklank. De Floaters aan het werkZijn De Floaters inzetbaar voor jouw evenement?

3 instrumenten: saxofoon, sousafoon en drums. De Floaters lopen rond en spelen ook korte setjes aan hun kastje (= de basdrum). Ze zorgen voor sfeer en passen zich aan elke situatie aan.De Floaters, drums, sousafoon en saxofoon


Welke muziek speelt De Floaters?

Deze band, die ook mobiel is, gaat geen enkel genre uit de weg. Met latino, balkan, jazz, maar ook klassieke muziek, pop, disco en beatnummers brengen ze voor elk wat wils! Fluit gerust mee, laat je drijven op de muziek van De Floaters en uw avond wordt geen flater!Wie zijn De Floaters?

- Mathijs Coine: Bastuba, Sousafoon

- Skrin Vandewalle: Tenorsaxofoon

- Willem Vanhoorne: Drums - SlagwerkPrijzen en beschikbaarheden

De Floaters heeft verschillende formules waarvoor ze geboekt kunnen worden. Contacteer ons voor meer informatie.Andere groepen bekijken?

De Floaters, mobiel trio

(Wil je weten hoe het er bij De Muzieksommelier achter de schermen aan toe gaat of wat extra inspiratie nodig? Bezoek ons op Facebook, Instagram of Linkedin)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x