Gentlemen, Flexibel en stijlvol

Bij Gentlemen kies je de formule die bij jouw evenement past. Een akoestisch duo voor een intiem optreden of een elektrische band om de mensen aan het dansen te brengen. Gentlemen, dat zijn 4 professionele muzikanten met jarenlange podiumervaring en een uitgebreide playlist, voor elk wat wils.

De avond laten starten tijdens de receptie met 2 muzikanten om vervolgens volle gas te gaan met 4? Deze heren zijn gedurende de hele avond jouw muzikale partner.

Gentlemen Duo

Welke muziek speelt
Gentlemen?

Van hits uit de jaren 50 tot hedendaagse toppers. 

Een greep uit de setlist:
Happy – Pharrell Williams
Brown eyed girl – Van Morrison
Master Blaster – Stevie Wonder
Listen to the music – The Doobie Brothers
Don’t worry be happy – Bobby McFerrin
Bad guy – Billie Eilish 

Voor de meeste gelegenheden kan je bij hen ook terecht met jouw verzoeknummers.

Is Gentlemen inzetbaar
voor jouw evenement?

Door hun flexibele opstelling (Duo, akoestische of elektrische band) is er heel wat mogelijk. Een evenement laten starten met achtergrondmuziek om vervolgens over te schakelen op de elektrische band voor het dansfeest behoort bij Gentlemen tot de mogelijkheden.

 Het duo en de akoestische band kan je laten optreden tijdens de ontvangst van jouw gasten, recepties maar ook als luisteroptreden.

De elektrische band is een ervaren, energieke liveband die iedereen aan het dansen brengt op de muziek waar jij van houdt. Ideaal voor dansfeesten, personeelsfeesten…

Deze heren zorgen ook telkens voor een PA systeem op maat. Zo hebben zij een eigen geluidstechnicus ter beschikking om de meeste evenementen in te vullen.

Kortom, met Gentlemen heb je voor elk evenement een groep die de muziek voor hun rekening nemen van A tot Z.

Prijzen en beschikbaarheid

Elke formule heeft een eigen prijs. 2 of 4 muzikanten, versterkt of niet. Al deze prijzen zijn op maat.

Gentlemen full band

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons