The Simon Collective, van klein & krachtig tot groots & spectaculair

Een collectief van topmuzikanten die met verschillende formules (Duo, Small, Medium of XL) jouw feest van de juiste sfeer en feeling voorzien. Leuke meezingers, vergeten pareltjes en de ideale covers voor elke gelegenheid. Afhankelijk van het budget, grootte en type van evenement, kan je kiezen uit deze 4 unieke concepten.

Bij The Simon Collective vind je de band die op jouw podium past.

De Muzieksommelier - The Simon Collective (Small)

Welke muziek speelt
The Simon Collective?

De muziek spreekt een brede luistergroep aan. Van Whitney Houston tot Earth Wind And Fire, van Bruno Mars tot Britney Spears en van Clouseau tot Camille.

Is The Simon Collective inzetbaar
voor jouw evenement?

DUO “klein maar krachtig”: De ideale opstelling voor een receptie, diner, trouwfeest,…  Rustige achtergrond muziek of dans- en meezingbare hits!

SMALL “Less is more”: Met 4 muzikanten brengen ze jouw publiek aan het zingen en dansen. Past op elk podium.

MEDIUM “Simply the Best”: De meest geboekte formule. Geen enkel podium te groot of te klein, ze maken er een feest van!

XL “De kers op de taart”: 3 blazers vervoegen de band! Met maar liefst 9 muzikanten staan ze te popelen om er één groot feest van te maken! Niet alleen een streling voor het oog, maar ook het absolute beste voor je oren!

Prijzen en beschikbaarheid

De verschillende formules van The Simon Collective hebben elk hun prijs en technische vereisten. 

Start jouw avond met het DUO en maak er met de XL formule later op de avond een onvergetelijk feest van.

De Muzieksommelier - The Simon Collective

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons