De muziekkelner, Dé Mobiele DJ booth voor elk feest

Heb je je dansschoenen aangetrokken? Goed, want met De muziekkelner op je feest of gelegenheid kun je niet anders dan de beentjes losgooien!

Het concept? De Muzieksommelier komt met een mobiele dj-booth langs op jouw receptie, walking dinner, after work, … Vervolgens plaatsen we overal op de (sta)tafeltjes onze eigen bierviltjes. Daarop noteer jij, net zoals bij een gewone kelner, je bestelling: een verzoeknummertje! (Of twee, of drie, …)

De Muziekkelner, de playlist van jouw event
Kaat

Inzetbaar voor jouw evenement?

Je geeft je bierviltje af aan De muziekkelner, et voilà: de aangevraagde plaatjes worden opgenomen in de playlist. Zo stelt je gezelschap zelf zijn muzikale cocktail samen. Deze playlist is achteraf bovendien te raadplegen via de website van De Muzieksommelier. Een prachtige herinnering aan een geslaagd event!

Welke muziek speelt de muziekkelner?

Worden er geen plaatjes aangevraagd? Maak je geen zorgen, wij doen niet aan doodse stiltes: we zorgen er eigenhandig voor dat er passende achtergrondmuziek speelt tijdens je event. Zodat jij en je gasten met volle teugen genieten. Proost!

Lees nog meer over De Muziekkelner in deze leuke blog.

Pieter

De voordelen van de muziekkelner op een rijtje.

 • Alles-in-één dj-apparatuur: Muziekboxen, mengpaneel, microfoon, … Alle onmisbare dj-tools worden gecombineerd in een compacte booth op wieltjes. Eenvoudig verplaatsbaar van kantoorruimtes, schoolpleinen, over grasvelden, tot industriële sites. 
 • Soepele installatie: 100 % wireless en functioneert perfect zonder internetverbinding, elektriciteitsaansluiting of complexe technieken. Alles voor een draadloze, zorgeloze set-up.
 • DJ inclusief: No dj, no party! Naast de apparatuur zelf, voorziet de Muzieksommelier een professionele dj die alle plaatjes feilloos aan elkaar draait. Nummers aanvragen? Laat je gaan!
 • Voor een brede waaier aan events: Schoolfeest, bruiloft of bedrijfsevent: De muziekkelner speelt voor elk publiek, aan elk volume. Subtiele tunes, stevige beats of Ibiza-lounge muziek? You choose!  
 • Geschikt voor liveoptredens: Livemuziek tilt de belevingswaarde van je event naar een hoger niveau. Deze DJ-booth is eenvoudig combineerbaar met zangers en muzikanten (viool, saxofoon, trompet, …) die we met plezier voor jou kunnen voorzien.    
 • Branding of reclame: De muziekkelner is een hippe machine, wil je jouw logo, reclame of slogan op het toestel? We laten het toestel wrappen zoals jij het wil.

F.A.Q.

 • Wanneer je een optreden gepland hebt, heb je wellicht een aantal praktische vragen. Om je hierbij alvast op weg te helpen, hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

 • Wat is de standaard duur van een optreden?

  Onze groepen denken heel goed na over de samenstelling van hun set. Ze verwerken up tempo nummers en rustmomenten op de juiste manier. Je krijgt in de meeste gevallen een optreden voorgeschoteld dat 90 minuten duurt. Geef ons op voorhand door hoe je de avond wil indelen zodat wij dit ook aan de band kunnen communiceren.

 • Als ik een aanvraag plaats, hoe lang blijft deze geldig?

  Na jouw aanvraag, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We contacteren de groep en vragen naar hun beschikbaarheid. Van zodra de groep groen licht geeft, brengen we jou op de hoogte. Vanaf dat moment plaatsen de muzikanten deze optie automatisch 14 dagen in hun agenda. Dat geeft jou de tijd om alles nog even te bekijken en een keuze te maken.

 • Wat is de prijs?

  Het is heel moeilijk om op deze vraag een algemeen antwoord te geven. De prijs is afhankelijk van de duur van het optreden, de grootte van de band, de technische vereisten tijdens het optreden en de afstand tot de locatie. Hoe meer van deze details wij van jou krijgen bij een aanvraag, hoe sneller wij jou een totaalprijs kunnen bezorgen.

 • De groep is geboekt, wat nu?

  Jij hoeft eigenlijk niets meer te doen. Wij maken voor jou alle praktische zaken in orde. Wij sturen de groepen een callsheet met alle details en briefen hen over jouw evenement. Na afloop van het optreden ontvang je van ons 1 factuur en regelen wij alles verder met de muzikanten die op jouw feest speelden.

Block 4
De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons